Palsin Kultakeisarit ry 01.06.2009

Palsin Kultakeisarit ry on keväällä 2009 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia Palsin alueen kullankaivajien yhdyssiteenä. Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kullankaivajien lisäksi myös muut yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet henkilöt.

Liittymismaksu yhdistykseen on 50 €. Vuonna 2009 ei peritä erillistä jäsenmaksua. Seuraavien vuosien jäsenmaksun päättää yhdistyksen vuosikokous.

Yhdistykseen voit liittyä lähettämällä yhteystietosi (nimi, osoite sekä mahdollinen sähköpostiosoite ja / tai puhelinnumero) Riitta Lautamäelle sähköpostiosoitteeseen riitta.lautamaki@pp.inet.fi tai tekstiviestinä numeroon 040-5872162. Liittymismaksu tulee maksaa tilille 450300-128185 (Ikaalisten Sp). Maksettuasi liittymismaksun saat paluupostissa uunituoreen levyn ”Kultamaan lauluja” ja yhdistyksen jäsenkortin.

Yhdistykselle kertyneitä varoja käytetään mm. Kultakioskilta Palsille menevän tien kunnon kohentamiseksi.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat Lasse Hoikka (pj), Hannu Känsälä (varapj), Mikko Aalto ja Eero Halonen. Halutessasi lisätietoja yhdistyksestä ja sen toiminnasta saat niitä hallituksen jäseniltä tai rahastonhoitaja Riitta Lautamäeltä.

Vastaa