Ruskamatka Saariselälle 1.9.-7.9.19.

Kesä on vasta tulossa mutta ruska-aika polkaistaan käyntiin viikko 36, Souvareiden sävelin. Järjestän Ruskamatkan Saariselälle 1.9-7.9 2019. Osa on jo ilmoittautunut mukaan ja mikäli olet kiinnostunut matkasta, annan mielelläni lisätietoja. Puh 0400 695991 Pauli Wessman Lisätietoa matkasta. 40 ensimmäistä pääsee varmasti mukaan. Siis jos haluat mukaan varaa paikkasi ajoissa!

Vieraskirja on poissa käytöstä toistaiseksi

Vieraskirja on poissa käytöstä toistaiseksi. Euroopan parlamentti ja neuvosto antoivat keväällä 2016 yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR).  Asetuksella kumottiin henkilötietodirektiivi, joka on Suomessa pantu täytäntöön henkilötietolailla. Tietosuoja-asetus tuli jäsenvaltioissa suoraan sovellettavaksi toukokuussa 2018.  

Lasselle myönnettiin Suomen Leijonan ansioristi!

Katso linkki: https://www.radiopooki.fi/ohjelmat/pooki-viihteella/a-155365   ”Saatiin hyviä uutisia. Isämme on tehnyt kovan elämäntyön vieden Lappia ja musiikkia ympäri maailmaa jo yli 39 vuotta. Ne vuodet eivät ole aina olleet helppoja, mutta usko omaan tekemiseen ja sinnikkyys on palkittu. Tällainen tunnustus on varmasti ansaittu ja lämmittää niin meidän kuin isän sydäntä. Kiitollisin ja nöyrin mielin hän vastaanottaa … [Read more…]

Lasse ja Souvarit kiittävät tanssikansaa…

Lasse ja Souvarit kiittävät tanssikansaa ja tanssijärjestäjiä, roudareita ja faneja kuluneesta, hienosta keikkakesästä. Olipa mukava, kun olitte sankoin joukoin mukana tanssimassa ja kannustamassa😊 Martta -bussikin pärjäsi hyvin ensimmäisen keikkakesän. ”Tätä kesää eivät tuulet vie..” Jäimme kesälomalle ja aloitamme syksyn keikat Sievin Urjanlinnassa lauantaina 26.8. Loma alkoi hyvin Utsjoen kalareissulla. Tässä muutama kuva lohitunnelmista (8,9 kg)